Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V jednom z bytov objavili telá troch ľudí. Nečakaná smrť ich zastihla zrejme v spánku
Zdielať na

V jednom z bytov objavili telá troch ľudí. Nečakaná smrť ich zastihla zrejme v spánku

PREŠOV / V jednom z prešovských bytov objavili v utorok policajti s hasičmi telá troch mŕtvych ľudí. Prešovskí hasiči boli požiadaní o asistenciu pri vstupe do bytu, z ktorého sa podľa susedov šíril hnilobný zápach. Po otvorení dverí našli v byte tri telá bez známok života.

Je to tragédia. Ich známi tomu nemôžu uveriť, ešte nedávno u nich boli aj na návšteve. V byte na najvyššom poschodí býval asi 50-ročný pán so svojou družkou. Susedia ich nevideli niekoľko dní. Keď sa spoza dverí začal šíriť nepríjemný zápach, kontaktovali políciu. 

"Po otvorení bytu bolo zistené, že v byte sa nachádzajú tri osoby, ktoré nejavili známky života," potvrdil riaditeľ OR HaZZ Prešov Ľubomír Toďor. 

Po otvorení bytu našli v byte tri telá bez známok života. S najväčšou pravdepodobnosťou sa otrávili. V byte mali totiž ohrievač na propán-butánovú fľašu. 

Okrem domácich bola zrejme u nich na návšteve aj ich kamarátka. Nečakaná smrť ich všetkých zastihla v spánku. Na miesto tragédie bol prizvaný aj znalec z odboru zdravotníctva.

Polícii sa tretiu osobu v byte stále nepodarilo stotožniť. "Polícia začala v danej veci trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Príčina, ako aj okolnosti tohto skutku, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania ," priblížil krajský hovorca policajtov Igor Pavlík. 

Na byte boli navyše nové okná, ktorá viac tesnili. Pre nedostatok kyslíka sa zrejme otrávili. 

Prešovskí hasiči zasahovali v utorok aj pri požiari bytovky. 17 ľudí muselo opustiť svoje domovy: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy