Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spor pre majetok v slovenských kúpeľoch. Návštevníkom sa naskytol pohľad, na ktorý len tak nezabudnú
Zdielať na

Spor pre majetok v slovenských kúpeľoch. Návštevníkom sa naskytol pohľad, na ktorý len tak nezabudnú

BRUSNO / V kúpeľoch Brusno bolo ráno rušno. Pred jednou z budov zaparkovali kamióny a dovnútra vošli muži, ktorí začali von vynášať všetok nábytok. Takto chceli riešiť spor, ktorý majú s vedením kúpeľov. Poslala ich firma, ktorá tvrdí, že všetko hnuteľné patrí jej.

Šokujúci pohľad sa naskytol dnes ráno hosťom v kúpeľoch Brusno. Do areálu vošli muži, ktorí začali z budovy odnášať do pristavených kamiónov zariadenie. "Dnes ráno prišiel údajný majiteľ hnuteľného majetku a začal ho vyberať, a to bez nejakého dokladu," vyjadril sa Matej Ďurica krízový manažér Kúpele Brusno. "Celé hnuteľné veci sú v našom vlastníctve, chceli sme si len vziať čo je naše," povedal konateľ spoločnosti Gendena Marián Sabó.

​Majiteľ spoločnosti, ktorá chcela nábytok odviezť tvrdil, že ho nadobudli kúpnou zmluvou minulý rok v decembri. Správkyňa konkurznej podstaty TV JOJ uviedla, že hnuteľný majetok nemôže nikto brať preč. Zakázal to podľa nej súd. "V prvom rade musí prísť s rozhodnutím súdu o vydaní veci, až na základe toho je možné hnuteľný majetok brať," povedal Matej Ďurica.

Muži zákona boli na mieste, ale nezasahovali. Banskobystrická policajná hovorkyňa TV JOJ povedala, že od oboch strán prijali trestné oznámenie a vecou sa budú zaoberať. Kto je naozaj v práve, o tom s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodne až súd.

Požiar zničil majetok za 300 tisíc. Viac vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy