Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pri tragickej nehode zomrel bývalý zvolenský hudobník
Zdielať na

Pri tragickej nehode zomrel bývalý zvolenský hudobník

ZVOLEN / Pri tragickej nehode zomrel bývalý známy zvolenský hudobník. Vracal sa z chalupy domov a pri vychádzaní na hlavnú cestu zrejme urobil chybu, ktorá ho stála život. Po nehode bola cesta večer niekoľko hodín neprejazdná.

Vážna dopravná nehoda sa stala v sobotu večer medzi Zvolenom a Zvolenskou Slatinou. Zrazili sa tam dve osobné autá. Jedno z nich vychádzalo na hlavnú cestu. Vodič si pravdepodobne nevšimol osobné auto, ktoré smerovalo na Zvolen.

"Podľa doterajších zistení do vozidla vychádzajúceho na hlavnú cestu narazilo vozidlo idúce po ceste 1/16," uviedla policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Náraz vozidlá rozmetal po ceste. Jedno z nich skončil v jarku. Vodiča podľa svedkov katapultovalo cez spolujazdcove okno von.

"Po príchode na miesto udalosti sa jedna osoba nachádzala mimo vozidla, príslušníci začali s resuscitáciou," uviedol veliteľ zásahu Miroslav Stehlík. Muž pravdepodobne nebol pripútaný a preto ho vymrštilo z vozidla von. To sa mu stalo osudným. Záchranári už vodičovi osobného auta pomôcť nedokázali.

"Na miesto sme vyslali záchranárov, žiaľ, po ich príchode už muž nejavil známky života. Pokúšali sa ho oživiť, ale žiaľ napriek ich maximálnej snahe sa to nepodarilo a lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. Na miesto priletel aj záchranársky vrtuľník. Do nemocnice sa, žiaľ, vracal prázdny.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania nehodu neprežil 70-ročný muž. Bývalý člen známej hudobnej skupiny zo Zvolena. "Ostatní účastníci boli mimo vozidiel, boli pri vedomí a komunikovali," potvrdil veliteľ zásahu Miroslav Stehlík. Nehoda je v štádiu vyšetrovania a budú potrebné aj vyjadrenia znalcov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy