Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hrozivo vyzerajúca nehoda pri Košiciach: Vodič prešiel do protismeru, auto zostalo na šrot
Zdielať na

Hrozivo vyzerajúca nehoda pri Košiciach: Vodič prešiel do protismeru, auto zostalo na šrot

Zdroj: TV JOJ

KOŠICE / Pri košickej mestskej časti Šaca prišlo k nehode, ktorá už len na prvý pohľad vyzerala hrozivo. Vodič smerujúci na Moldavu nad Bodvou prešiel s vozidlom do protismeru, kde narazil do auta, ktoré smerovala práve na košickú mestskú časť. Pri náraze sa z vozidla odtrhlo celé koleso a odletelo niekoľko metrov ďalej.

Nehoda sa stala v sobotu v skorých ranných hodinách. Vodič smerujúci na Moldavu nad Bodvou prešiel s vozidlom do protismeru, kde ľavou prednou časťou narazil do protiidúceho vozidla, ktoré smerovalo na košickú mestskú časť Šaca. Pri zrážke došlo k odtrhnutiu ľavého závesu kolesa Peugeotu, ktoré odletelo niekoľko desiatok metrov ďalej od miesta zrážky. Obe autá sa po ceste doslova šmýkali, no našťastie ani jedno neskončilo na streche. Vodič Škody vyletel s autom mimo cesty, druhé auto skončilo úplne na šrot. 

Dá sa povedať, že vodiči a ich spolujazdci sa tak druhýkrát narodili. "Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič vozidla Peugeot ľahké zranenia, spolujazdkyňa sediaca vo vozidle Škoda vyšetrenie po prevoze do nemocnice odmietla. K iným zraneniam nedošlo. Požitie alkoholických nápojov u vodičov zistené nebolo," informovala polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy