Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladú ženu čakalo na parkovisku nepríjemné prekvapenie. V kapote si našla sekeru a v okolí auta biely prášok
Zdielať na

Mladú ženu čakalo na parkovisku nepríjemné prekvapenie. V kapote si našla sekeru a v okolí auta biely prášok

OSLANY / Nie každá lyžovačka sa skončí tak, ako si ju vysnívate. Aj v prípade mladej ženy však možno povedať, že na ňu len tak skoro nezabudne. Po návrate zo svahu našla v aute zaťatú sekeru a všade okolo rozsypaný neznámy biely prášok.

Mužov zákona a hasičov zalarmovala mladá žena, ktorá v aute jazdí. Po príchode na parkovisko ju čakalo nepríjemné prekvapenie. "Po príchode na miesto sme zistili, že na aute bolo 9 sáčkov s neznámou látkou, jeden sáčok bol roztrhnutý a sekerou prichytený o auto," priblížil veliteľ zásahu Dušan Košecký. 

Vrecúška s bielym práškom boli porozhadzované aj v okolí auta. Hasiči z Partizánskeho nechceli nič podceniť, a preto zavolali na miesto posily. "Veliteľ zásahu rozhodol o vyslaní posilových jednotiek z okresného riaditeľstva Trenčín," doplnil Dušan Košecký. 

Priestor uzavreli a vstúpiť doň mohli iba hasiči v špeciálnych oblekoch. "Urobili prvotné merania, zabezpečili látku a zabezpečili jej prevoz," dodal Dušan Košecký. 

To, aká látka sa vo vrecúškach nachádzala, určí až ďalšia expertíza. Kto vrecúška po aute rozsypal, zostáva záhadou. Vysvetliť si to nevedela ani mladá žena, ktorá auto používa. Na kameru však hovoriť nechcela.

Policajti po páchateľovi pátrajú. Hrozí mu niekoľkoročné väzenie. "Prievidzský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie zo zločinu všeobecného ohrozenia," informovala krajská hovorkyňa policajtov Danka Adámiková. 

Školák prišiel na policajné riaditeľstvo pýtať drogy peniaze. Keď nepochodil, vrátil sa aj so sekerou v ruke! Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy