Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Andrej sa šiel prejsť do lesa, už sa nevrátil. Po mladíkovi pátra zúfalá rodina
Zdielať na

Andrej sa šiel prejsť do lesa, už sa nevrátil. Po mladíkovi pátra zúfalá rodina

PETROVO / Policajti, psovodi so psami či hasiči, dobrovoľníci a najmä príbuzní. Všetci hľadajú 28-ročného Andreja z obce Petrovo pri Rožňave. Išiel sa prejsť do lesa a domov sa už nevrátil. Polícia aj zúfalá rodina prosia o pomoc pri jeho hľadaní.

Andrej odišiel z domu na prechádzku do lesa v ľahkom oblečení a bez dokladov i mobilného telefónu. "Vždy bral telefón so sebou, neviem prečo ho teraz nebral," vraví zúfalá matka Blanka Značková. 

Z domu odišiel so slovami, že sa ide prejsť a to práve v silvestrovský deň. "Na silvestra o 9:30 ráno odišiel do lesa sa prejsť, nevrátil sa, čakáme ho, ľudia ho hľadajú," dodala jeho mama. 

Rodičia Andrejovu nezvestnosť nahlásili aj polícii, ktorá po mladíkovi intenzívne pátra. "Policajti, psovodi so služobnými psami, policajní pátrači s hasičmi a dobrovoľníkmi z obce Petrovo pátrali po nezvestnom Andrejovi. Žiaľ s negatívnym výsledkom," informuje policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

"Ľudia ho hľadali už v piatok, vo štvrtok, v sobotu, každý deň je niekto v lese. Včera tu bola helikoptéra. Nikto nenašiel nič, neviem, som bezradná naozaj," priznala Blanka. 

TV JOJ

V pondelok ubehol 6. deň, odkedy je Andrej nezvestný. Ľudia ho však stále neprestali hľadať a zúfalá rodina prosí o pomoc. "Zajtra o 9:00 príde pred obecný úrad pátrací tím prosím každého, kto môže, nech príde, nech pomôže," prosí Blanka. "Andrej je 190 cm vysoký štíhlej postavy s hmotnosťou 65 kg, má mierne zhrbené držanie tela, krátke tmavohnedé vlasy, hnedé oči a rázštep na hornej pere," uviedla Ivanová. 

Polícia sa obracia so žiadosťou o pomoc aj na občanov, ktorí by 28-ročného Andreja videli, aby túto skutočnosť oznámili telefonicky na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek útvare PZ, či formou súkromnej správy na oficiálnej stránke Facebooku Polícia Slovenskej republiky alebo Polícia SR Košický kraj.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy