Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická nehoda počas silvestrovskej noci: Dvaja koledníci prišli o život
Zdielať na

Tragická nehoda počas silvestrovskej noci: Dvaja koledníci prišli o život

MOKRÁ LÚKA / Silvestrovský večer sa skončil tragicky pre dvoch mužov z obce Mokrá Lúka pri Revúcej. Počas toho ako prechádzali cez priechod pre chodcov do nich narazilo auto, ktoré viedol 21-ročný vodič. Ani jeden z mužov náraz neprežil.

​​Muži chodili po domoch spievať koledy. Práve oslava konca starého roka sa im stala osudnou. "Traja chodili spievať novoročné vinše a dvoch zrazilo auto," povedala nám obyvateľka obce. Na miesto nehody prišli ihneď hasiči a záchranári, ktorí sa mužom snažili pomôcť. "Po našom príchode sme zabezpečili miesto udalosti a zároveň so zdravotnou službou sme resuscitovali osoby," vyjadril sa veliteľ zásahu HaZZ Revúca Ondrej Hudák.

"Obidvaja muži utrpeli zranenia, ktorým aj napriek snahe záchranárov na mieste podľahli," skonštatovala hovorkyňa KR PZ BB Petra Kováčiková. Muži prechádzali po priechode pre chodcov, keď do nich zatiaľ za nezistených okolností 21-ročný vodič narazil. "Alkohol u vodiča zistený nebol, u chodcov bude zisťovaný pri pitve," dodala Kováčiková. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Dopravná nehoda je stále v štádiu vyšetrovania. Policajti hlavný ťah v smere do Revúcej počas vyšetrovania nehody na niekoľko hodín úplne uzavreli. 

Pozrite si podobnú archívnu reportáž tragickej dopravnej nehody v Brekove:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy