Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Likavke spadlo auto z mosta, sedeli v ňom aj dve deti
Zdielať na

V Likavke spadlo auto z mosta, sedeli v ňom aj dve deti

LIKAVKA / V obci Likavka (okres Ružomverok) sa zrútilo auto z mosta. Sedeli v ňom tri osoby, z toho dve deti, všetci utrpeli zranenia. Na mieste zasahovali hasiči aj záchranári.

Ružomberskí hasiči zasahovali v piatok poobede pri dopravnej nehode jedného vozidla v katastri obce Likavka.

Vozidlo s tromi pasažiermi (z toho 2 maloleté deti) z doposiaľ nezistených príčin zišlo z mosta a po páde zostalo prevrátené na streche. "Hasiči z auta vyslobodili 1 zranenú dospelú osobu, 2 maloleté osoby utrpeli tiež rôzne zranenia. Momentálne sú v opatere záchrannej zdravotnej služby," uviedla hovorkyňa hasičov Zuzana Farkasová. 

Mama v aute viezla svoje maličké deti. Vzadu v autosedačke sedelo staršie, dva a pol-ročné a vpredu pripútané v takzvanom vajíčku mladšie, ktoré má len štyri mesiace.

Keď prišli na miesto havárie hasiči, ich pomoc potrebovala najmä mladá šoférka. "Deti, ktoré boli prítomné v aute, boli vytiahnuté okoloidúcimi vodičmi a odovzdané posádke RZP," informoval krajský riaditeľ hasičom Jaroslav Kapusniak. Záchranári previezli do nemocnice všetkých troch účastníkov dopravnej nehody.

Malí súrodenci z rozbitého auta zrejme obišli bez zranení práve preto, že obidvaja boli riadne pripútaní v detských autosedačkách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy