Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Štvordňové pátranie sa skončilo smutným koncom. Nezvestného mladíka našli mŕtveho
Zdielať na

Štvordňové pátranie sa skončilo smutným koncom. Nezvestného mladíka našli mŕtveho

ŠURANY / Dobrovoľníci a profesionáli chceli aj vo štvrtok v Šuranoch pomôcť nájsť už štvrtý deň nezvestného 26-ročného muža. Skôr, než sa rozdelili, našli jeho telo, žiaľ, bez známok života. Príčina smrti zatiaľ nie je známa.

Pátranie po nezvestnom 26-ročnom mužovi zo Šurian, žiaľ, skončilo skôr, ako začalo. Bez ohľadu na sviatočný deň sa krátko popoludní zišli v centre Šurian obyvatelia, dobrovoľníci i profesionáli.

Chceli pomôcť rodine, ktorá už od piatku nevedela nič o svojom synovi a bratovi. 26 ročný muž odišiel podvečer na diskotéku a domov sa už nevrátil. "Je tu viacero pátracích skupín, sú tu dobrovoľní hasiči, je tu polícia, domáce obyvateľstvo, my, špeciálna kynologická záchranná služba a pohotovostný pátrací tím," upresnil Alexander Berek zo špeciálnej kynologickej záchrannej služby. 

Doteraz sa nikdy nestalo, aby nezvestný mladík, ktorý si z domu okrem mobilného telefónu zo sebou nezobral nič iné, nedal o sebe vedieť svojim rodičom. Jeho nehybné telo objavili zachytené o konáre v potoku, ktorý preteká Šuranmi. "Videli ho inde naposledy, ale domáce obyvateľstvo nám ukázalo smer, kadiaľ by sa mal pohybovať, máme tu špeciálne cvičených psov, lenže nebolo treba ich použiť," dodal Berek. 

Bohužiaľ, akcia skončila predčasne a tragicky. "Polícia okolnosti tohto nešťastia vyšetruje ako prečin usmrtenia. Presná príčina smrti bude známa až po vykonaní nariadenej pitvy," informovala hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková. 

Pri rannej nehode vo Zvolene sa zranilo 13 ľudí. Vracali sa domov na sviatky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy