Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cesta z nákupov skončila nešťastne. Manželský pár zrazilo auto na priechode
Zdielať na

Cesta z nákupov skončila nešťastne. Manželský pár zrazilo auto na priechode

SPIŠ / Cesta z nákupov sa skončila pre manželský pár z Levočských lúk nešťastne. Obom museli pomáhať hasiči a záchranári. Po vystúpení z autobusu ich zrazil vodič osobného auta. Hasiči po príjazde našli muža so ženou na ceste.

Podľa prvotných informácií, sa zrážka stala na priechode pre chodcov. Vodič si mal chodcov všimnúť až na poslednú chvíľu. Vychádzali spoza autobusu. Nehoda sa stala po zotmení a na mokrej ceste. Lampy nad priechodom nefungovali. Vodič pre TV JOJ povedal, že nemal šancu si postavy všimnúť skôr. Zbadal ich až keď boli tesne pred autom. "Na mieste, na vozovke sa nachádzali dve zranené osoby. Naša činnosť spočívala v pomoci ošetrení týchto zranených osôb," uviedol Ján Jochman, veliteľ zásahu HaZZ Levoča.

"Muž utrpel úraz hlavy a zlomeninu pravého predkolenia. Po ošetrení bol transportovaný do levočskej nemocnice," informovala Katarína Načiniaková, hovorkyňa záchranárskej skupiny. Jeho manželka sa podľa záchranárov sťažovala na bolesti chrbta v driekovej časti. Tú záchranari po ošetrení vzali do popradskej nemocnice. Či boli chodci vybavení reflexnými prvkami, zisťujú policajti. Vodičova dychová skúška bola negatívna.

V americkom Sacramente rútiaci sa autobus zastavil až rodinný dom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy