Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
FOTO: Nehoda na pumpe na D1. Poškodený ostal aj jeden zo stojanov stanice
Zdielať na

FOTO: Nehoda na pumpe na D1. Poškodený ostal aj jeden zo stojanov stanice

BRATISLAVA / Nehoda ochromila prevádzku čerpacej stanice na diaľnici v Bratislave. Vodič nákladného auta tam narazil do dvoch vozidiel. Prevádzku pumpy obnovili po približne dvoch hodinách.

Dopravná nehoda sa stala v piatok krátko po deviatej hodine ráno priamo na čerpacej stanici na D1 pri Zlatých pieskoch smerom na Senec. Zasahovať museli všetky záchranné zložky.

Podľa doterajších informácií vodič nákladného motorového vozidla pri vchádzaní na čerpaciu stanicu z doposiaľ nezistených príčin narazil do nákladiaku a následne do osobného motorového vozidla. V dôsledku nárazu bolo osobné vozidlo odrazené do stojanu čerpacej stanice.

Pri nehode sa zranili dve osoby pričom jednu osobu museli hasiči vyslobodzovať z auta za pomoci hydraulického zariadenia. "Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby, žena a muž, obaja utrpeli úraz hlavy. Počas transportu do nemocnice boli pri vedomí a v stabilizovanom stave," potvrdila hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

Pri nehode museli zasahovať 4 hasičské jednotky. Okrem iného tiež hrozilo rozliatie pohonných hmôt z poškodeného stojana čerpacej stanice. "Na mieste boli vykonávané protipožiarne opatrenia, takisto nám hrozilo rozliatie prevádzkových kvapalín z vozidiel," uviedol veliteľ zásahu Marek Šubín.

"Vykonaná dychová skúška u vodičov požitie alkoholických nápojov nepreukázala. Príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto nehody sú v súčasnosti v štádiu objasňovania," informovala polícia na svojej stránke. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy