Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Brutálny incident pri Trebišove: Mladík sa pokúsil zavraždiť svojich rodičov
Zdielať na

Brutálny incident pri Trebišove: Mladík sa pokúsil zavraždiť svojich rodičov

TREBIŠOV / Syn sa s nožom v ruke pokúsil zavraždiť svojich rodičov. K nešťastiu došlo v sobotu ráno v rodinnom dome v obci Nový Ruskov v okrese Trebišov. Miestni obyvatelia sú z tragédie tesne pred Vianocami v šoku. Všetci vrátane susedov sa o tom dozvedeli až po príchode záchranných zložiek do dediny.

Medzi rodičmi a ich 25-ročným synom sa strhla hádka. Mladík najprv udrel otca do tváre a keď spadol na zem, zobral do ruky nôž. Podľa doterajších zistení polície ho niekoľkokrát bodol do oblasti krku a prestal až vtedy, keď 61-ročný muž zostal nehybne ležať na zemi. Potom ihneď s nožom zaútočil aj na svoju mamu. Ani tá sa mu neubránila a syn jej zasadil viacero rezných rán do oblasti krku, ramien a rúk. 

Obaja rodičia dochádzali za prácou do zahraničia. Ich syn často býval osamote, motív útoku nie je známy. V osudné ráno sa vraj všetci spolu pripravovali na domácu zabíjačku. Obaja rodičia si našťastie aj napriek zraneniam ešte sami dokázali telefonicky privolať pomoc. Zdravotníci ich po ošetrení na mieste previezli do trebišovskej nemocnice. Ich zranenia si vyžadujú dlhodobú liečbu, no podľa odborníkov sú mimo ohrozenia života.

Vyšetrovateľ 25-ročného Lukáša obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. Zrejme pôjde do väzby keďže sa ho dopustil na chránených osobách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy