Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Prechod cez cestu stál 74-ročnú dôchodkyňu život
Zdielať na

Prechod cez cestu stál 74-ročnú dôchodkyňu život

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Pri dopravnej nehode vyhasol nadránom v Liptovskom Mikuláši život 74 ročnej dôchodkyne. Ženu zachytilo auto, keď prechádzala cez cestu v okrajovej časti mesta. Zatiaľ nie je jasné, či k tragickej zrážke došlo na priechode pre chodcov alebo mimo neho.

K dopravnej nehode došlo pred šiestou hodinou ráno, v mestskej časti Liptovského Mikuláša v Palúdzkej. Dôchodkyňa práve prechádzala cez cestu. V tom čase išiel v smere od centra mesta 52-ročný vodič na tmavomodrom vozidle značky Volkswagen. Ženu zachytil prednou stranou vozidla. Do príchodu sanitky jej dávali prvú pomoc náhodní okoloidúci. Sedemdesiatštyri ročná dôchodkyňa žiaľ vážnym zraneniam na mieste podľahla, nepomohla ani niekoľkominútová resuscitácia privolaných záchranárov. Poškodené auto zastavilo neďaleko priechodu pre chodcov, či však po ňom žena v osudný okamih prechádzala nateraz jasné nie je.

"Je predčasné vyvodiť akýkoľvek záver k predmetnej dopravnej nehode a ďalšie okolnosti budú predmetom ďalšieho vyšetrovania, " uviedol súdny znalec z odboru cestnej dopravy Stanislav Chomo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy