Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajti zastavili muža, ktorého podozrievali z požitia alkoholu. Previerka ich priviedla k mŕtvej žene
Zdielať na

Policajti zastavili muža, ktorého podozrievali z požitia alkoholu. Previerka ich priviedla k mŕtvej žene

PEZINOK / Z bežnej policajnej kontroly vodiča je vyšetrovanie vraždy. Stalo sa to v Pezinku, kde sa hliadke nepozdávala jazda mladého muža. O niekoľko hodín neskôr vyťahovali z priekopy telo mŕtvej ženy.

V stredu večer krátko po 20:00 zastavila policajná hliadka v Pezinku toto vozidlo, pričom mali policajti podozrenie, že vodič šoféruje pod vplyvom alkoholu a to sa aj potvrdilo. V tej chvíli však ešte ani netušili, že budú nakoniec vyšetrovať vraždu. Tento približne 30-ročný muž mal na rukách a na tvári menšie poranenia a na nohách mu údajne chýbali topánky. Hliadke muž pripadal podozrivý. Jeho vypočúvaním zistili, že o niekoľko kilometrov ďalej došlo k fyzickému konfliktu. "Policajti zistili, že v Kučišdorfskej doline došlo medzi vodičom a ďalšími dvoma osobami k fyzickej roztržke," uviedla Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. 

30-ročný Peter sa mal s nožom v ruke pohádať s ďalším mužom a so staršou ženou, ktorej auto malo šalianske evidenčné číslo. Policajti nakoniec so zadržaným mužom skončili v tejto vinohradníckej oblasti. Len približne 200 metrov od Fajgalskej ulice im ukázal miesto, kde sa policajtom naskytol otrasný pohľad. V jarku pod krovím ležalo telo mŕtvej 63-ročnej ženy. 

Vozidlo, ktoré zadržaný približne 30 ročný muž šoféroval, patrilo nebohej žene. Podla informácií TV JOJ mali spolu veľmi blízky vzťah. "Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Bratislave, ktorý vo veci začal trestné stíhanie vo veci vraždy," informovala Lucia Mihalíková. Podľa policajnej hovorkyne s 30-ročným Petrom ako aj s ďalším mužom, ktorý mal byť pri hádke v Kučišdorfskej doline polícia stále vykonáva procesné úkony. Ak jedného z nich vyšetrovateľ obviní z obzvlášť závažného zločinu vraždy, v prípade dokázania viny si páchateľ posedí za mrežami 15-20 rokov. Polícia si však chce ešte počkať na výsledky pitvy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy