Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kaskadérsky kúsok, z ktorého až mrazí. Video si zaslúžilo pozornosť celého internetu, ale aj polície
Zdielať na

Kaskadérsky kúsok, z ktorého až mrazí. Video si zaslúžilo pozornosť celého internetu, ale aj polície

BYTČA / Video, ktoré sa objavilo na internete, vzbudilo záujem nielen u fanúšikov motokrosu, ale aj u polície. Na záberoch, ktoré natočil samotný jazdec motorky, sa objavil skutočný kaskadérsky kúsok. Jazdec na ňom zdolal oblúkovú konštrukciu mosta v Bytči. Pod ním bola frekventovaná cesta, chodník a kanál rieky Váh. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a čitateľov.

Na sociálnych sieťach sa objavilo video, z ktorého až mrazí. Jeho aktér poriadne riskoval. Kamera na prilbe motorkára zachytila celý priebeh adrenalínovej jazdy.

Pravdepodobne na krosovej motorke prešiel jazdec po oblúkovej konštrukcii bytčianskeho mosta ponad chodník cestu a rieku."Ako fanúšik motokrosového športu a človek, ktorý sa tam motal roky, je to adrenalín, je to veľmi pekný kúsok," uviedol dopravný konzultant Maroš Palesch. 

Palesch ale zároveň jedným dychom dodáva, že takéto kaskadérske kúsky na podobné miesta, kde hrozí nebezpečenstvo nielen pre jazdca ale aj šoférov, nepatria. "Toto určite odporúčam robiť na uzavretej trati," poradil Palesch. 

Adrenalínovú a zároveň riskantnú jazdu neznámeho motorkára sme ukázali aj obyvateľom Bytče. "To je na zabitie a nie že riskantné," reagoval obyvateľ Bytče. 

Na moste už Bytčania videli všeličo, šírka železobetónovej konštrukcie, po ktorej jazdec prešiel, má niečo málo cez meter. "Pre mladých to bolo, ako sa povie, to pravé orechové. Zdolal tú konštrukciu mosta, tentokrát to vyšlo, ale nabudúce sa to podariť nemusí," upozornil Palesch. 

"Chlapci v dnešnej dobe, to sú sebevrahovia," pomyslel si obyvateľ Bytče. "Napriek tomu, že sa pohyboval mimo vozovky, ak by bol zabalancoval, tak by mohol rovno padnúť na vozovku a mohlo by to mať viacnásobné fatálne následky," poznamenal Palesch. 

Na odozvu čakať dlho nemusí, video sa už dostalo do rúk polície. "Predmetným videom sa už zaoberáme," potvrdila hovorkyňa KR PZ Žilina Janka Balogová. 

Záznam z jeho kamery si môžete pozrieť tu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy