Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Brutálna vražda je zahalená rúškom tajomstva. Polícia o prípade naďalej mlčí
Zdielať na

Brutálna vražda je zahalená rúškom tajomstva. Polícia o prípade naďalej mlčí

BRATISLAVA / Bratislavská polícia smrť mladej učiteľky Violy naďalej vyšetruje ako zabitie. 17. deň od jej smrti stále neodpovedala na viaceré otázky. Napríklad, ako Viola zomrela, prípadne ako sa do prístavu dostala.

Doráňanú a vyčerpanú 34 ročnú Violu našli v pondelok 11. novembra v areáli prístavu. Napriek okamžitej pomoci zraneniam podľahla. 

​Polícia takmer celý týždeň o prípade mlčala. V nedeľu 17. novembra po otázkach televízie JOJ stroho informovali, že príčinu smrti mladej ženy určí pitva.

​Až na tretí deň po zverejnení, teda viac ako týždeň od jej smrti, verejnosť informovali, že prípad vyšetrujú ako zabitie. Neposkytovanie informácii odôvodnili vyšetrovacou taktikou.

​Po ďalších dňoch mlčania sa na sociálnych sieťach spustila lavína poplašných správ o ďalších vraždách žien v hlavnom meste. Polícia ich označila za nepravdivé.

Po 11 dňoch vyšetrovania sa vrátili na miesto, kde Violu našli. V blízkosti mosta Apollo údajne našli predmet, ktorý by mohol súvisieť s týmto prípadom.

Ani to ale nepotvrdili. Podľa najnovších informácií skutok neprekvalifikovali na vraždu a naďalej ho vyšetrujú ako zabitie.

Polícia verejne k smrti Violy: Paralela medzi vraždou Violy a smrťou ďalšej ženy nie je: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy