Skoro jasno
15°
Bratislava
Polícia pri Nitre vytiahla zbraň na unikajúce auto. Nasledovala pátracia akcia
Zdielať na

Polícia pri Nitre vytiahla zbraň na unikajúce auto. Nasledovala pátracia akcia

NITRA / Policajti prenasledovali unikajúce auto a padli pritom aj výstrely. Naháňali vodiča, ktorý ohrozoval ostatných a odmietol zastaviť. Muž sa napokon stratil v Malom Cetíne a ušiel. Začala sa veľká pátracia akcia.

Na auto, ktoré jazdilo v Nitre podozrivo a kľučkovalo pomedzi vozidlá upozornili políciu ostatní vodiči. Hliadka, sa ho snažila zastaviť, čo však ignoroval a vo vysokej rýchlosti unikal.

Vodič s autom vletel aj na hrádzu, išiel po poľnej ceste aj tráve. Prešiel tromi obcami. Policajti na odľahlom mieste vytiahli zbraň a niekoľkokrát vystrelili. "Na auto značky BMW s bratislavským evidenčným číslom vystrelili štyrikrát," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Muž auto zastavil na mieste v Malom Cetíne a ušiel. Podľa svedkov policajti vybehli z áut a muža naháňali. Počas streľby ho nezranili. Nikde nebola krv a stopy po nábojoch zostali len na aute v zadnej časti. To, že sa v obci niečo deje vyhlásili aj miestnom rozhlase. Unikajúci vodič sa mohol ukrývať na cudzom pozemku v autách, garážiach či záhradných prístreškoch. 

Obyvatelia obce kontrolovali svoje záhrady, nikoho podozrivého však nevideli. Mužovi sa podarilo ujsť. Vozidlo, ktoré tam zostalo mu nepatrilo. Kto teda sedel za volantom a prečo takto reagoval objasní až ďalšie vyšetrovanie. "Polícia okolnosti prípadu vyšetruje ako prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla," dodala Čuháková.  

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy