Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž brutálne kopal svoju priateľku s epilepsiou. Incident sa odohral u známeho, ktorý zasiahol včas
Zdielať na

Muž brutálne kopal svoju priateľku s epilepsiou. Incident sa odohral u známeho, ktorý zasiahol včas

MEDZILABORCE / Ženu udieral a kopal takou silou, že jej zlomil ruku. Obeť navyše počas bitky dostala epileptický záchvat. Polícia už obvinila jej 43-ročného priateľa. Dvojica bola v čase útoku u svojho známeho. Ten tvrdí, že ak by tam nebol, následky mohli byť oveľa vážnejšie.

"Ležala na zemi, ja som prišiel a hovorím Marek, čo robíš? Ja ju zabijem, ja ju zabijem," opisuje útok Ondrej, majiteľ domu, kde sa to celé malo odohrať. Ondrej u seba na pár dní prichýlil 45-ročnú ženu a o dva roky mladšieho muža. Tvrdí, že pred bitkou obaja pili alkohol.  Majiteľ domu sa ho snažil zastaviť. Útočník žene počas bitky dokonca zlomil ruku. "No tak mohla zle skončiť lebo by ju mlátil, len ja som prišiel, Marek prestaň. Nebránila sa, ona ešte aj záchvat dostala epileptický," pokračoval. 

"Táto žena utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia až 40 dní," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie a muža, ktorý na ženu zaútočil, už obvinila z prečinu ublíženie na zdraví. 

"Poverený príslušník OO PZ v Medzilaborciach v prípade viedol trestné stíhanie a následne vzniesol obvinenie 43-ročnému mužovi z obce Modra nad Cirochou," pokračovala Ligdayová.  

Majiteľ domu žije sám. Hovorí, že neželané návštevy máva často a hoci bránku zamyká, niektorí nemajú problém preskočiť oplotenie a klopať mu na dvere. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy