Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bitka pod oknami panelákov: Začala sa medzi dvoma mužmi, skončila asi 20 ľuďmi
Zdielať na
Krimi

Bitka pod oknami panelákov: Začala sa medzi dvoma mužmi, skončila asi 20 ľuďmi

Zdroj: fb - policie České republiky

PRAHA / Na jednej z pražských ulíc museli zasahovať mestskí policajti ale aj policajná hliadka. V pražských Stodůlkach sa strhla bitka asi 20 ľudí. Dôvodom poriadnej bitky mala byť podľa jedného zo svedkov žena.

Na operačné stredisko polície prišlo v sobotu večer hlásenie o bitke viacerých členov. "Bola hlásená bitka približne 20 ľudí na Prusíkovej ulici na sídlisku Veľká Ohrada," uviedla policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová. O prípade informoval web novinky.cz. 

Ako prví došli na miesto dvaja strážnici. Tí museli podľa miestnych obyvateľov čeliť útoku približne 10 ľudí. Na miesto si tak privolali na pomoc ďalšie policajné hliadky. "Po našom príjazde bolo zistené, že sa vzájomne napadli dvaja muži. Obaja boli na mieste zaistení a pre podozrenie z priestupku boli prevezení na policajnú stanicu. Ďalšie právne kvalifikácie prípadu sa môžu odvíjať od výsluchu jednotlivých aktérov, prípadne od kamerových záznamov, ktoré budeme vyhodnocovať," pokračovala policajná hovorkyňa. 

Na miesto dorazili aj záchranári, ktorí jedného z "bitkárov" museli ošetriť. Jeho prevoz do nemocnice ale nutný nebol. Podľa svedkov sa mala dvojica mužov pobiť kvôli priateľke jedného z nich. Do bitky sa mali zapojiť aj ďalší rodinný príslušníci a známi. 

Poriadna bitka sa strhla aj v krčme. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy