Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polícia stále pátra po nezvestnom Michalovi. Objavil sa videozáznam, na ktorom v tom čase človek skáče do Dunaja
Zdielať na

Polícia stále pátra po nezvestnom Michalovi. Objavil sa videozáznam, na ktorom v tom čase človek skáče do Dunaja

BRATISLAVA / Polícia stále pátra po nezvestnom Michalovi Stachovi z Prešova. 20-ročný študent sa stratil túto stredu počas ranného behu po nábreží Dunaja v Bratislave. Polícia má videozáznam, na ktorom neznáma osoba práve v osudný deň skočila do Dunaja. Nevylučuje, že môže ísť práve o nezvestného Michala. Policajti preto prehľadávajú brehy a tok rieky. Zatiaľ ale bez výsledku.

Nezvestný 20-ročný Michal z Prešova študuje v Bratislave. Podľa jeho kamarátov zmizol za záhadných okolností tu, na Rybnom námestí v Bratislave. V stredu okolo 6.00 ráno sa partia kamarátov stretla pred internátom v Starom meste. Odtiaľ si dali ranný beh smerom k Dunaju. "Keď sme prebehli naspäť sem na Rybné námestie, tak to mohlo byť 6:30, tak on spomalil, všimla si to kamoška, ktorá nám to prišla povedať a o pár sekúnd," povedala kamarátka Michala Mária Siváňová. Cez priechod pre chodcov v smere od nábrežia ešte s nimi prešiel, o pár metrov ďalej, ho už nevideli. 

"Mysleli sme si len, že zobral inú trasu, že chcel byť možno chvíľu sám, možno sa potreboval vydýchať, tak si niekam sadol, ale keď ho kamarát hľadal a nevidel ho, tak sme si povedali, že dobehneme na internát a zavoláme mu, keďže mal pri sebe mobil, ale keď sme mu asi za hodinku zavolali a písali, tak neodpovedal," pokračovala jeho kamoška Mária Siváňová. Keďže Michal nemal podľa kamarátov vo zvyku sa takto vytratiť, večer kontaktovali políciu. 

"Doterajším preverovaním bratislavských policajtov bolo zistené, že v Bratislave bol  dňa 20.11.2019 naposledy behať popri brehu Dunaja, od kedy o sebe nepodal žiadnu správu a miesto jeho súčasného pohybu, či pobytu nie je známe," informovala polícia. 

V okolí, kde sa naposledy pohybovali je veľký počet bezpečnostných kamier. Je teda veľmi pravdepodobné, že niektoré z nich Michalov pohyb zaznamenali. Jeho kamaráti za pomoci pátracieho tímu ho hľadajú aj na vlastnú päsť.

Popis nezvestnej osoby: 180 cm vysoký, štíhlej postavy, krátke vlasy svetlo-hnedej farby ostrihané na dĺžku cca 2 cm.

Popis oblečenia nezvestnej osoby: neznámy.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného muža na fotografii, oznámte na policajnú linku 158 prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy