Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Policajná naháňačka sa skončila medzi domami: Auto pristálo na múriku
Zdielať na

Policajná naháňačka sa skončila medzi domami: Auto pristálo na múriku

BANSKÁ BYSTRICA: Policajná naháňačka sa odohrala v uliciach Banskej Bystrice. 22- ročný František sa pokúsil utiecť policajtom. Hliadka chcela auto, ktoré šoféroval zastaviť, ale on dupol na plyn. Ulicami sa rútil rýchlosťou vyše 120 kilometrov za hodinu a jazda sa neskončila dobre. Mladý vodič nabúral do oplotenia rodinného domu.

Bola to ranná naháňačka ulicami Banskej Bystrice. Mladého vodiča prenasledovali policajti stovky metrov. Jeho krkolomná jazda skončila v pokojnej ulici medzi rodinnými domami. Muž za volantom jazdu nezvládol a nabúral do plota rodinného domu.

​Poškodené sú vozidlá, skriňa plynovej prípojky aj oplotenie a múrik, na ktorom auto doslova pristálo. Naháňačka tak skončila po stovkách metrov. 22-ročný František vyšiel z auta po vlastných.

Policajtov sa snažil striasť z jednoduchého dôvodu. Mladý muž nemal vodičský preukaz. Auto navyše nie je jeho, patrí firme, kde pracuje. Zamestnávateľa oklamal, keď mu tvrdil, že vodičák má.  Rozhodnutie uniknúť polícii ho teraz môže vyjsť poriadne draho, problémy si narobil v práci aj na polícii. Hrozí mu až 5 ročné väzenie a pokuta do výšky 1300 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy