Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rodina a známi sa poslednýkrát rozlúčili s Violou, ktorá po brutálnom napadnutí zomrela
Zdielať na

Rodina a známi sa poslednýkrát rozlúčili s Violou, ktorá po brutálnom napadnutí zomrela

BRATISLAVA/SNINA / Polícia po vyše týždni stroho informovala o záhadnom úmrtí mladej učiteľky Violy, ktorému sa TV JOJ venuje už niekoľko dní. Prípad vyšetrujú ako trestný čin zabitia. S nebohou sa v utorok rodina rozlúčila na pohrebe v Snine. V hlavnom meste jej posledné zbohom dali aj kolegovia z jazykovej školy.

Kolegovia a kamaráti sa s Violou rozlúčili na mieste, ktoré milovala. V jazykovej škole, kde učila o 13-tej hodine. Pred jej fotku položili kvety a sviečky. Aj na sociálnych sieťach súcitia s pozostalými nielen blízky priatelia, kolegovia, či známi, ale aj široká verejnosť. "Violu som mal možnosť stretnúť iba dva krát. Bola to nadpozemská krásna bytosť. Mám od nej do daru nádherné dva obrazy, z fotiek, ktoré Viola fotila v Ázii. Rád ich rodine pošlem. Ešte raz úprimnú sústrasť a strašne veľa síl. Myslím, že tieto krásne fotky budú pre rodinu úžasnou spomienkou," píše sa v úryvku z diskusie.  

Nebohá Viola sa mala podľa informácií TV JOJ  v nedeľu večer zúčastniť výstavy. Odišla a späť sa už nevrátila. Mladú ženu našli zamestnanci areálu prístavu a ihneď volali záchranárov, no aj napriek ich obrovskej snahe sa už Viole pomôcť nedalo.  V areáli prístavu medzi mostom Apollo a prístavným mostom ju našli minulý týždeň v pondelok okolo 9.00 hodine ráno. Na mieste sme sa dozvedeli, že bola pri vedomí a snažila sa rozprávať.  "Ja viem, že ju chlapi našli jak je ten žeriav zadný. V zemi bol vykopaný taký jarok a tam boli naťahané troleje, a to bolo len zakryté s takým plechom. A že vraj vtom bola spadnutá. Tí, čo robili pritom poslednom žeriave, tí to rozprávali. Keď ju objavili, tak ešte dýchala, oni s ňou komunikovali ešte," vyjadril sa zamestnanec v areáli prístavu. 
Záchranári sa jej snažili pomôcť a aj napriek tomu, že ju museli oživovať, žiaľ, zomrela. Polícia v utorok po ôsmich dňoch priznala, že žena, ktorú 11. novembra našli, mala na tele početné zranenia. "Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Na základe výberovej príslušnosti si dnes prípad následne prebral odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave," informovala policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Polícia bližšie informácie k prípadu aj naďalej neposkytuje. Odmieta odpovedať na akékoľvek otázky súvisiace s prípadom. Nekomentuje ani motív, okolnosti prípadu ani rozsah zranení. Nie je teda jasné ani to, ako sa mladá žena mohla dostať do stráženého areálu prístavu bez toho, že by si sbs-ka niečo všimla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy