Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dve nočné nehody sa skončili tragicky. O život prišiel chodec i vodič
Zdielať na
Krimi

Dve nočné nehody sa skončili tragicky. O život prišiel chodec i vodič

Tragická noc na Horehroní. Po náraze do betónového múru zomrel 30-ročný muž: 

TREBIŠOV/MICHALOVCE / Dopravné nehody si na Zemplíne cez víkend vyžiadali dva ľudské životy. Pri autonehode vyhasol život muža, ktorého zrazilo na obchvate. 36 prázdnych miest pri štedrovečernom stole. Taká je, žiaľ, smutná bilancia dopravných nehôd na cestách Košického kraja.

V Trebišove zrazilo v sobotu večer auto na obchvate 59-ročného muža. "Chodec po zrážke s vozidlom utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, aj napriek snahe záchranárov na mieste dopravnej nehody podľahol," priblížila polícia vo svojom stanovisku. 

​Zrazený chodec v Trebišove nemal podľa Ivanovej na oblečení žiadne reflexné prvky. Šofér (61) do neho narazil prednou časťou auta, záchranári už chodcovi na mieste nedokázali pomôcť.

„Policajti dokumentujúci túto tragickú dopravnú nehodu vodiča vozidla podrobili dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny, to, či bol pod vplyvom alkoholu nebohý chodec, bude zisťované pri pitve,“ uviedla hovorkyňa krajského riaditeľstva polície v Košiciach Lenka Ivanová. 

S autom sa niekoľkokrát prevrátil 

V Michalovciach 35-ročný vodič pred polnocou na nedeľu vyšiel z ľavotočivej zákruty, narazil do obrubníka, niekoľkokrát sa prevrátil, vrazil do stromu a potom auto dopadlo na zem, informovala hovorkyňa.

„Počas toho, ako vozidlo rotovalo, vodiča vymrštilo z vozidla a po dopade ostal zakliesnený pod vozidlom,“ dodala. V nemocnici zomrel okolo druhej hodine v noci. Podľa polície išiel tridsiatnik zrejme príliš veľkou rýchlosťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy