Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia na bratislavskom sídlisku. Zo 7. poschodia vypadol 29-ročný muž
Zdielať na

Tragédia na bratislavskom sídlisku. Zo 7. poschodia vypadol 29-ročný muž

BRATISLAVA / Ranná tragédia na bratislavskom sídlisku. Na chodníku pred panelákom našli ležať muža, ktorému ani záchranári nedokázali pomôcť.

K tragédií došlo v pondelok v skorých ranných hodinách na Vŕbovej ulici v bratislavskej Vrakuni. Okolo pol šiestej ráno 29-ročný mladík, ktorý býval v byte na 7. poschodí zatiaľ z nezistených príčin vypadol z okna bytovky. Do pár minúť prišli na miesto záchranári a rovnako aj polícia.

"Na tiesňovú linku 158 sme prijali oznámenie o nehybnom tele muža pred bytovým domom. Po príchode na miesto záchranári sa pokúšali zraneného muža na mieste oživiť, to sa im žiaľ nepodarilo a lekár konštatoval smrť," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

V čase tragédie sa v byte okrem neho malo nachádzať viacero ľudí, vrátane jeho brata s manželkou a ďalšou ženou. To, čo predchádzalo tejto smutnej udalosti, zatiaľ, známe nie je. Susedia mimo kamery povedali, že sa z bytu do rána ozýval hluk, bolo počuť hádky a údajne mal úradovať u všetkých aj alkohol.

Policajti všetkých, čo s nebohým mužom do rána trávili čas, vypočúvali a zisťovali, čo sa vlastne stalo. Na miesto bol privolaný aj súdny lekár, ktorý mal vylúčiť alebo potvrdiť cudzie zavinenie. Polícia zatiaľ viac neprezradila.

"Okolnosti Vami uvedeného prípadu sú predmetom vyšetrovania, k jednotlivým podrobnostiam sa nie je možné vyjadriť," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy