Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Alkoholom podgurážený muž napadol svoju družku. Keď utiekla, nasledoval ju do krčmy
Zdielať na

Alkoholom podgurážený muž napadol svoju družku. Keď utiekla, nasledoval ju do krčmy

MICHALOVCE / Štyridsaťsedemročný Ján značne podgurážený alkoholom fyzicky napadol svoju družku. Incident sa stal v rodinnom dome v obci Kusín v okrese Michalovce. Útoku, po ktorom skončila mladá žena v nemocnici, mala predchádzať hádka.

Muž fyzicky zaútočil na svoju družku. Pri incidente asistoval aj alkohol. "V utorok vo večerných hodinách 47-ročný muž s takmer troma promile alkoholu v dychu v obci Kusín v michalovskom okrese fyzicky napadol 32-ročnú ženu," uviedla policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová. Incident sa stal v rodinnom dome, kde partneri spolu popíjali alkohol.

Posedenie pri pohárikoch sa však malo zmeniť na hádku, ktorá vyvrcholila až fyzickým útokom. "Pobili sa alebo čo. Jančo s tou svojou priateľkou," uviedol strýko zadržaného muža. Napadnutá žena ušla z domu do krčmy. Jej druh ju tam nasledoval a vraj opäť vyvolal konflikt. Pomoc mala privolať až krčmárka. "Policajti muža zadržali a po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnili do cely policajného zaistenia," dodala Ivanová.

Na zemi pri rodinnom dome sa nachádzali stopy krvi. Všetky zdokumentoval kriminalistický technik. Mladá žena skončila po útoku v nemocnici. Jej zranenia, našťastie, nie sú vážne. "Hlavu mala rozbitú," uviedol strýko zadržaného muža. "Pacientka utrpela ľahké poranenie hlavy. Po ošetrení bola prepustená do domáceho liečenia," uviedla hovorkyňa Sveta zdravia Jana Fedáková.

"So 47-ročným Jánom policajti vykonávajú potrebné procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia," uviedla Ivanová.

Niektorí agresori sa neštítia napadnúť ani policajtov. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy