Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Záhadná smrť ženy v rodinnom dome v Bojniciach: Kriminalisti v prípade zadržali 28-ročného muža
Zdielať na

Záhadná smrť ženy v rodinnom dome v Bojniciach: Kriminalisti v prípade zadržali 28-ročného muža

BOJNICE / Prievidzkí vyšetrovatelia po pol roku objasnili smrť 46-ročnej ženy v Bojniciach, ktorú našli bezhybne ležať v kúpeľni rodinného domu. Výsledky súdnej pitvy už vtedy naznačili, že žena mohla umrieť cudzím zavinením. Podľa informácií TV JOJ vyšetrovatelia v prípade zadržali 28-ročného muža, ktorého následne aj obvinili.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania prievidzkí kriminalisti zadržali 28-ročného mladíka v utorok. Pochádzať má z mesta Handlová. Vyšetrovateľ už voči mužovi vzniesol aj obvinenie.  "Krajský vyšetrovateľ z Trenčína vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy voči 28-ročnému mužovi," informoval policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička. 

Podľa vtedajších informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania súdna pitva cudzie zavinenie nevylúčila. Policajti tak na prípade intenzívne pracovali 6 mesiacov.  Páchateľ býval v Handlovej, odkiaľ pochádzala aj jeho obeť. Policajti ho prekvapili doma. "Polícia by mala mať dostatok dôkazov, pretože by nemohla voči tejto osobe vzniesť obvinenie," vyjadril sa právnik Róbert Pietrik. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania mal vrah svoju obeť zadusiť. Mal tak urobiť veľkou intenzitou. Buď uterákom, alebo vankúšom. Potom ako ju zavraždil zamkol kúpeľňu a odišiel. Páchateľ odmieta vypovedať a s mužmi zákona akokoľvek spolupracovať. Správa sa chladne. 

Prievidzkí kriminalisti majú podľa našich informácií viacero dôkazov, ktoré hovoria v páchateľov neprospech.

Nehybné telo ženy našli policajti v dome na začiatku Bojníc. Bývať sem prišla z Handlovej. Prenajaté mala izby na poschodí. Niekoľko dní sa ale neozvala svojim známym a tí zalarmovali políciu. Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície našli ženu v kúpeľni. Dvere boli zamknuté. Keď ich vylomili, naskytol sa mužom zákona nepríjemný pohľad. "Hovorili, že mala uterák na tvári alebo osušku," povedala obyvateľka mesta. "Ohliadajúci lekár nevedel vylúčiť cudzie zavinenie, preto bola nariadená súdna pitva," povedal policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička.  Podľa susedov žena vystupovala veľmi nenápadne a nemali s ňou žiadne problémy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy