Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ženu našli mŕtvu v kúpeľni rodinného domu. Pitva cudzie zavinenie nevylúčila
Zdielať na

Ženu našli mŕtvu v kúpeľni rodinného domu. Pitva cudzie zavinenie nevylúčila

BOJNICE / Ľudí v kúpeľnom meste Bojnice vystrašila správa o mŕtvej 46-ročnej žene. Našli ju v kúpeľni v rodinnom dome. Ležala tam niekoľko dní. Výsledky súdnej pitvy naznačili, že ženu mohol niekto zadusiť. Na jej hlave totiž našli uterák.

Nehybné telo ženy našli policajti v dome na začiatku Bojníc. Bývať sem prišla z Handlovej. Prenajaté mala izby na poschodí. Niekoľko dní sa ale neozvala svojim známym a tí zalarmovali políciu.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície našli ženu v kúpeľni. Dvere boli zamknuté. Keď ich vylomili, naskytol sa mužom zákona nepríjemný pohľad. "Hovorili, že mala uterák na tvári alebo osušku," povedala obyvateľka mesta. "Ohliadajúci lekár nevedel vylúčiť cudzie zavinenie, preto bola nariadená súdna pitva," povedal policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička. 

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania súdna pitva cudzie zavinenie nevylúčila. Policajti tak pracujú aj s verziou, že ženu zadusil neznámy páchateľ. Podľa informácií TV JOJ ležala v kúpeľni niekoľko dní. Na tele mala viacero modrín, jednu dokonca aj na krku. "Je to smutné a veríme, že orgány činné v trestnom konaní túto smutnú udalosť vyšetria," uviedol prednosta Mestského úradu v Bojniciach Daniel Palacka. 

Podľa susedov žena vystupovala veľmi nenápadne a nemali s ňou žiadne problémy. Policajti na prípade intenzívne pracujú. Pokiaľ ženu niekto zavraždil musia prísť na to, kto a aký mal motív.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy