Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kamión, ktorý sa sám pohol, pritlačil muža o stenu. Podľa informácií TV JOJ je v kritickom stave
Zdielať na

Kamión, ktorý sa sám pohol, pritlačil muža o stenu. Podľa informácií TV JOJ je v kritickom stave

PREŠOV / V areáli súkromnej firmy v Prešove sa stala nešťastná udalosť. Kamión, ktorý sa dal sám do pohybu, pritlačil muža o stenu. Spôsobil mu vážne zranenia a museli ho na mieste oživovať. Podľa informácií z nemocnice je v kritickom stave.

Vážny úraz sa stal pri jednej z miestnych firiem. Zranil sa 55-ročný muž, ktorý do súkromného areálu v Prešove vozil tovar. K nešťastnej udalosti došlo pri budove, kde vodič s kamiónom zastavil. "Za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k pritlačeniu 55-ročného muža kamiónom na stenu budovy," uviedla policajná hovorkyňa v Prešove Jana Ligdayová.

"Záchranári po príchode namiesto zistili, že 55-ročný muž je v bezvedomí, nedýcha a má ťažký úraz hlavy. Okamžite zahájili resuscitáciu," uviedol záchranár Jozef Minár. Muža s vážnymi zraneniami previezli záchranári do prešovskej nemocnice. V kritickom stave je hospitalizovaný na ARE. "Pacient utrpel vážne poranenie hrudníka. Je v umelom spánku a na umelej pľúcnej ventilácii," povedala hovorkyňa nemocnice v Prešove Renáta Cenková.

Podľa zdroja televízie JOJ muž v areáli vyložil tovar a chystal sa už odísť. Na malú chvíľu však ešte predtým mal vystúpiť z kamióna a ten sa práve vtedy pohol. Vodič sa podľa ľudí, ktorí v areáli pracujú, snažil kamión zastaviť. Zrejme chcel nastúpiť do kabíny, no to sa mu nepodarilo a kamión ho mal pritlačiť o stenu budovy. Presné okolnosti sú však nateraz v štádiu vyšetrovania. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov - Sever začal trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví," dodala Ligdayová.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy