Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zrážka vozidiel sa skončila tragédiou. O život prišiel jeden z vodičov
Zdielať na

Zrážka vozidiel sa skončila tragédiou. O život prišiel jeden z vodičov

GIRALTOVCE / Na východnom Slovensku vyhasol život vodiča. Zomrel pri zrážke s nákladným autom. Záchranári už boli v boji o jeho život bezmocní. Muž mal zranenia nezlučiteľné so životom.

​Nehoda sa stala skoro ráno. Pršalo a cesta bola mokrá. V osobnom aute, ktoré bolo po zrážke úplne zničené, sedel 30-ročný vodič. Nákladné auto v opačnom jazdnom pruhu šoféroval tento pán. Pred sebou náhle zbadal už len osobné auto, ktoré sa podľa jeho slov šmýkalo zo strany na stranu. "Ja som ho videl, že ho vodí po ceste, ale som myslel, že on to zrovná a on stočil rovno predo mňa,"  vyjadril sa pán Jozef, vodič nákladného auto. 

Na úzkej ceste sa osobného autu, ktoré mu skrížilo cestu, nemal kam vyhnúť. Nákladné auto skončilo po zrážke až za oplotením rodinného domu. Zranenia vodiča osobného auta boli žiaľ, veľmi vážne. Už po príchode záchranných zložiek na miesto nehody, vôbec nereagoval.  

"V aute bol vodič, ktorý už nejavil známky života. Mal zranenia nezlučiteľné so životom," uviedol veliteľ zásahu hasičov Daniel Knapčík. Nehodu dokumentovali dopravní policajti. Cesta bola neprejazdná niekoľko hodín. Polícia v prípade už začala trestné stíhanie. 

K smrteľnej nehode došlo aj pri Senici. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy