Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík (20) sa skotúľal pod vlak. Museli ho v Prešove okamžite operovať
Zdielať na

Mladík (20) sa skotúľal pod vlak. Museli ho v Prešove okamžite operovať

PREŠOV / Bezdomovec, ktorý si zrejme plánoval pospať pod mostom, sa skotúľal dole strmým zrázom ku koľajniciam, cez ktoré práve prechádzal vlak. Z viacerými zraneniami ho previezli do prešovskej nemocnice, kde sa okamžite podrobil operácii. Jeho stav je podľa informácií Vlada Jureka naďalej veľmi vážny.

K nešťastiu došlo v nedeľu pred polnocou. 20-ročný muž z Chminianskych Jakubovian podľa slov jeho švagra občas prespával pod mostom v Prešove. Ku koľajisku však ide strmý zráz a on bol podľa neho pod vplyvom drog. Vraj ho neraz upozorňoval, že je to nebezpečné, no nedal si povedať. Nevie, či zakopol, len zrazu videl, ako sa skotúľal dolu strmým zrázom. Rušňovodič vlaku po zrážke uviedol, že zbadal osobu ležiacu mimo koľaje pričom mala nohy preložené cez koľaj.

Mladý muž skončil po zrážke s osobným vlakom v prešovskej nemocnici. Tam sa podrobil urgentnému operačnému zákroku. Jeho stav je však naďalej kritický a je v priamom ohrození života.

U rušňovodiča, bola vykonaná dychová skúška na zistenie alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom. Poškodený muž utrpel viaceré zranenia. Spomínanou udalosťou došlo k meškaniu vlakov. Prípad vyšetruje oddelenie železničnej polície ako prečin ublíženia na zdraví.

K vážnej nehode na koľajniciach došlo aj  v nedeľu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy