Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Pri slovensko - ukrajinskej hranici zastavili policajti osobné auto, vystúpilo z neho 12 migrantov
Zdielať na

VIDEO: Pri slovensko - ukrajinskej hranici zastavili policajti osobné auto, vystúpilo z neho 12 migrantov

STAKČÍN / Dokopy 12 ľudí bolo natlačených v osobnom aute, ktoré smerovalo k slovensko - ukrajinskej hranici. Keď ich policajti kontrolovali, ukázalo sa, že vodičom je ukrajinský prevádzač a pasažiermi nelegálni migranti. Priamo na hlavnej ceste všetkým nasadili putá. Jednému z migrantov prišlo zo zásahu tak nevoľno, že museli privolať aj záchranárov. Pozrite si autentické zábery priamo z ich zadržania.

Policajná hliadka zastavila osobné vozidlo, ktoré smerovalo od slovensko - ukrajinskej hranice. Jeden po druhom z neho začali vystupovať nelegálni migranti. Dokopy 12 ľudí. Celá policajná akcia sa odohrávala na hlavnej ceste. Na mieste zasahovali hliadky hraničnej polícia aj mobilná zásahová jednotka. "Policajti okamžite zadržali vodiča a pravdepodobne štátnych príslušníkov Bangladéša. Na mieste je aj vyšetrovateľ jednotky boja proti nelegálnej migrácii," informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová. 

Migrantom nasadili na ruky putá. Ukrajinec, ktorý auto viedol bol podľa všetkého prevádzačom. Nelegálni migranti budú pravdepodobne z nášho územia vyhostení. "Viac informácií prinesieme hneď, ako to procesná situácia dovolí," pokračovala Bárdyová. 

Migrantov objavili v Žiline aj v návese nákladného auto: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy