Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Gabriel (61) zmizol takmer pred dvomi týždňami. Rodina prosí o pomoc pri hľadaní
Zdielať na

Gabriel (61) zmizol takmer pred dvomi týždňami. Rodina prosí o pomoc pri hľadaní

LEVICE / Polícia aj rodina pátrajú po 61-ročnom Gabrielovi Sajkovi z Levíc. V nedeľu desiatky ľudí prehľadávali rôzne miesta. Muž zmizol pred necelými dvomi týždňami. Rodina prosí o pomoci.

Gabriela v nedeľu hľadali špeciálne pátracie tímy, rodina a aj polícia. Prečesávali okolie Levíc a počas pátracej akcie sa asi 70 ľudí zameralo na okolie viníc, ale aj jazera, či rozľahlých polí. "Máme to rozdelené na viac ako 10 sektorov," uviedol Jozef Juhoš, pátrač PPT. 

​Gabriel Sajka zmizol pred necelými dvomi týždňami okolo obeda a od tej doby sa nikomu neozval. So sebou si nezobral ani doklady, doma na nabíjačke zostal aj jeho mobilný telefón. "61-ročný Gabriel odišiel 8. októbra 2019 dopoludnia z miesta svojho bydliska V Leviciach taxíkom do centra," informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ Nitra. "Nemáme konkrétne informácie a musíme si zvoliť úseky, ktoré sú najpravdepodobnejšie," objasnil postup pátracej akcie Jozef Juhoš. Hľadaný muž je asi 178 centimetrov vysoký, má prešedivené vlasy a modré oči. Rodina si nevie vysvetliť kam mohol zmiznúť. Pomáhajú aj pri hľadaní. "Mal oblečené tmavé rifle a tmavú bundu," povedal Michal Bulík, Centrálna záchranná služba. 

Pátracích akcií bolo už niekoľko, ale muža sa zatiaľ nájsť nepodarilo. Podľa informácií od rodiny, Gabriel mohol ísť za kamarátom do oblasti Šiklóš, nevedia však o koho presne ide a polícia prosí, aby sa im ozval. Ak by ste niekde videli aj nezvestného muža, kontaktujte políciu na čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy