Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena (46) napadla svojho druha počas spánku. Tyčou ho udierala aj po hlave
Zdielať na
Krimi

Žena (46) napadla svojho druha počas spánku. Tyčou ho udierala aj po hlave

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / V rodinnom dome v Novom Meste nad Váhom došlo k dráme. Štyridsaťšesťročná žena napadla drevenou palicou svojho druha, ktorý v tom čase spal. Podľa informácií polície bola žena pod vplyvom alkoholu. Po zadržaní sa Terézia postavila pred sudcu.

Opitá 46-ročná Terézia udierala svojho druha tyčou po rukách, nohách, aj hlave. Zbitému mužovi došla trpezlivosť. Družkino besnenie nahlásil na polícii, ktorá ženu ihneď zadržala. V jej prípade to nebolo prvýkrát. "Žena spôsobila mužovi zranenia s dobou práceneschopnosti na viac ako sedem dní. Ženu obvinili z ublíženia na zdraví, stíhaná je vo väzbe," informovala policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

Zarážajúce je, že žena bola rovnako agresívna aj na svojho predchádzajúceho partnera. Po jednom z Tereziných útokov skončil zaliaty krvou. "Vtedy ho napadla z dôvodu sporu, kto je vlastníkom vysúvacieho orezávacieho noža, a týmto nožom mu spôsobila viacpočetné rezné poranenia tváre a krku," vyjadril sa hovorca Krajského súdu Roman Tarabus.

Sudca teraz nakoniec rozhodol, že žena poputuje do väzby. "Dôvodom väzby je obava, že by obvinená mohla pokračovať v trestnej činnosti," dodal Tarabus. 

Pozrite si archívnu reportáž o brutálnom napadnutí. Muž napadol svoju matku:



Súvisiace články

Najčítanejšie správy