Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po vážnej nehode pri Zvolene sa auto s manželmi niekoľkokrát prevrátilo na strechu
Zdielať na

Po vážnej nehode pri Zvolene sa auto s manželmi niekoľkokrát prevrátilo na strechu

ZVOLEN / Vážna nehoda sa stala vo Zvolene, kde do auta, v ktorom sedel manželský pár, nabúralo prichádzajúce vozidlo. Náraz bol taký silný, že auto s manželmi sa niekoľkokrát prevrátilo cez strechu. Okrem záchrany posádky, pomáhali hasiči nájsť psíka, ktorý po nehode z auta ušiel.

Nehoda sa stala na vjazde do Zvolena. Na rušnej križovatke pri nákupných centrách. Vodič červeného terénneho auta prechádzal krížom cez štvorprúdovku, pričom nedal prednosť prichádzajúcemu autu na hlavnej. V ňom sa viezol manželský pár aj so psíkom.

​Po silnom náraze sa ich vozidlo niekoľkokrát prevrátilo cez strechu. Na mieste zasahovali záchranári aj hasiči. Pomáhali manželom, ktorí sa pri nehode zranili.

Psík, ktorého v aute viezli, sa po nehode stratil, hasiči preto prehľadali celé okolie. "Hľadali sme psíka, ktorý vyletel z auta, bohužiaľ sme ho nenašli," vraví  hasič Miroslav Dančo. 

Záchranári z miesta odviezli spolujazdkyňu z havarovaného auta, ktorá utrpela vážne zranenia, išlo o zlomeniny. Previezli ju do zvolenskej nemocnice.

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnej nehode v Humennom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy