Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Otec jedenástich detí zmizol bez stopy. Polícia žiada o pomoc pri pátraní
Zdielať na

Otec jedenástich detí zmizol bez stopy. Polícia žiada o pomoc pri pátraní

DRAVCE / Otec jedenástich detí z východného Slovenska zmizol bez stopy. Je nezvestný od minulého týždňa. Z domu odišiel so slovami, že odchádza za prácou do Českej republiky. Tam už ale nedošiel.

Roman (36) má doma manželku a 10 detí. Najmladšie má iba dva mesiace. Jeho najstarší syn je už dospelý a pracuje v susednom Česku. Práve za ním mal ísť ešte minulý týždeň aj jeho otec. Z domu odišiel s tým, že mal namierené na vlakovú stanicu, no odvtedy ho niet.

"On tam nedošiel. Ráno volám synovi a on sa pýta na otca, že kde je, že nedošiel do roboty," vraví manželka nezvestného muža Lucia Pechová. Z domu si vzal cestovnú tašku s vecami. Mal v nej aj doklady a mobilný telefón. Na ten sa mu ale jeho najbližší nevedia dovolať. Za najstarším synom, ktorý pracuje v Česku však taktiež nedošiel. "Nezvestný muž je vysoký 158 cm, má hnedé oči, čierne vlasy s pribúdajúcou plešinou. Zvláštnym znamením je u tohto muža pírsing na brade," informuje policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

"Ráno som mu volala tak zvonilo, ale už má zas vypnuté," vraví nešťastná manželka. Ak máte o nezvestnom mužovi akékoľvek informácie, oznámiť ich môžete osobne na policajnom oddelení alebo na známom tel. čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy