Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vlámanie sa skončilo tragicky. Krčmárku vydesil pohľad na zakliesnené telo mŕtveho muža
Zdielať na

Vlámanie sa skončilo tragicky. Krčmárku vydesil pohľad na zakliesnené telo mŕtveho muža

ROŽŇAVA / Desivý pohľad sa v nedeľu skoro ráno naskytol krčmárke v rožňavskom pohostinstve. Keď išla otvoriť prevádzku, vo dverách ju vydesil pohľad na nehybné telo muža, ktorý bol zakliesnený v sklenenej výplni. Vystrašená žena ihneď privolala políciu.

Karol (48) sa chcel s najväčšou pravdepodobnosťou vlámať do pohostinstva, a to cez sklenenú výplň vo vchodových dverách. Tá ale bola privysoko. Muž si zrejme zobral poleno, na ktoré sa postavil a snažil sa do pohostinstva preliezť cez malé okno vo dverách. "Rozbil to drevom zrejme a tam strčil hlavu. Čiže hlavu mal vo vnútri a telo a nohy von," uviedla krčmárka. "Obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie predbežne vylúčil a na stanovenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy," informovala Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice. 



Podľa slov krčmárky sa Karol už pred pár dňami v pohostinstve pokúsil o samovraždu. Do žily si mal vtedy sám zaviesť kanylu a začal krvácať. Záchranári ho previezli na psychiatrickú ambulanciu, odkiaľ ho mali prepustiť. Včera bol v pohostinstve opäť a to až do záverečnej. "Bol tu, aj si podriemal, on zvykol prespávať v útulku," potvrdila krčmárka. 

Či sa chcel Karol v pohostinstve zohriať, pospať si alebo niečo ukradnúť vyšetruje polícia. Krčmárky sa však zhodujú na tom, že išlo o slušného a bezproblémového zákazníka. "Taký slušák bol, sem tam si dal poldeci," tvrdia. "To, prečo sa muž nachádzal v pohostinstve je predmetom policajného vyšetrovania, a preto vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme v tejto chvíli poskytovať žiadne bližšie informácie," povedala Lenka Ivanová, hovorkyňa KR Pz Košice. Išlo o stáleho zákazníka tohoto pohostinstva. Jeho posledná návšteva sa mu žiaľ stala osudnou.

Popíjal s miestnymi, ale domov sa už nevrátil. Záhadná smrť otriasla obcou Markušovce:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy