Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Policajná naháňačka v Bratislave. Podozrivý vodič sa rútil v protismere a cez červenú
Zdielať na

VIDEO: Policajná naháňačka v Bratislave. Podozrivý vodič sa rútil v protismere a cez červenú

BRATISLAVA / Policajti prenasledovali auto. Vodiča dobre poznali. Ulicami Bratislavy šiel v protismere a neprekážala mu ani červená na semaforoch. Rútiace sa auto zastavil až náraz do vozidiel stojacich na križovatke.

Policajti na civilnom aute krátko popoludní spozorovali škodu Rapid na Trnavskej ceste. Jej vodiča dobre poznali, keďže mal zákaz činnosti viesť motorové vozidlá a podľa informácií TV JOJ bol pre okolie známy pre obchodovanie s drogami. Vodič vošiel do protismeru a keď ho začali prenasledovať, dupol na plyn a rútil sa ulicami.

Nerešpektoval dopravné značenia a ani červenú na semaforoch. Pri nákupnom centre v bratislavskom Ružinove to ale nezvládol. S rútiacim sa autom chcel totiž prejsť cez križovatku pomedzi dve autá. Do oboch narazil a zostal stáť v križovatke. To už na miesto dorazili ďalšie policajné hliadky.

V aute bol okrem vodiča aj spolujazdec. Oboch policajti zadržali a následne prehľadali auto. Počas toho jeden z nich stál spútaný pri aute, druhý bol v policajnom aute. Podľa informácií televízie JOJ mali v aute nájsť aj drogy, ktoré zaistili. Vodič si pri náraze udrel hlavu. Policajti preto zavolali záchranárov.

Ošetrenie odmietal, no napokon ho policajti zobrali do sanitky. Po niekoľkých minútach ho odviezli do ružinovskej nemocnice na kompletnejšie vyšetrenie. "Môžeme potvrdiť, že do našej nemocnice bol privezený spomínaný pacient, ktorého naši lekári ošetrili a momentálne vykonávajú všetky potrebné vyšetrenia, na základe ktorých určia ďalší postup," informovala hovorkyňa univerzitnej nemoncice Eva Kliská. 

"Jeden zo zadržaných mužov je podozrivý zo spáchania trestnej činnosti marenia výkonu úradného rozhodnutia a druhý z drogovej trestnej činnosti," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Podľa informácií zo zdroja blízkeho vyšetrovaniu Škoda Rapid, na ktorej sa zadržaní muži preháňali ulicami Bratislavy, dokonca nebola ani jedného z nich. Tú vraj mali zobrať zo servisu. Identifikovať vozidlo prišiel jeho majiteľ. Mužov, ktorých v tejto časti hlavného mesta poznajú pre obchodovanie z drogami, sú teda pravdepodobne aj autičkári.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy