Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Popíjal s miestnymi, no domov sa už nevrátil. Záhadná smrť v uličke pri stanici prináša množstvo otáznikov
Zdielať na

Popíjal s miestnymi, no domov sa už nevrátil. Záhadná smrť v uličke pri stanici prináša množstvo otáznikov

MARKUŠOVCE / Mŕtveho muža objavili ľudia, ktorí išli do práce, v uličke blízko železničnej stanice v Markušovciach. Jeho smrť je záhadou. Mužove veci boli v rôznych častiach ulice. Na hlave mal zvláštnu ranu.

Vo štvrtok ráno okoloidúci našli na ulici telo muža. Čo sa tu presne stalo nevedno. Isté je, že v noci popíjal s miestnymi.

Ako sme sa dozvedeli od obyvateľov dediny, Jozefa naposledy videli pri železničnej stanici s partiou mladých ľudí. Po skončení akcie mal zrejme namierené domov, tam napokon nedorazil. 

​V ranných hodinách k mužovi ležiacemu na zemi volali záchranárov. "U muža boli prítomné jasné známky smrti. Lekár musel v tomto prípade skonštatovať smrť," vysvetľuje hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. 

Jozefove kusy oblečenia boli od tela vzdialené. Topánky sa našli na rohu ulice. Mužovi chýbal aj sveter, ten bol až pri koľajisku. "Obhliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil a na stanovenie presnej príčiny smrti nariadil pitvu," približuje hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová. 

Na hlave mal podozrivú ranu 

Miestni tvrdia, že starší muž mal na hlave podozrivú ranu, tá bola v tvare kríža. Preto vzniklo podozrenie, žeby mu k smrti mohol niekto dopomôcť. Hoci nemal pri sebe peniaze, telefón a vraj bol nekonfliktný. 

Polícia už zahájila trestné stíhanie. "K ďalším podrobnostiam sa v tejto chvíli z dôvodu vykonávania procesných úkonov vyjadrovať nebudeme. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie z trestného činu usmrtenia," dodáva Mésarová. 

Silný vietor zabil 14-ročného chlapca, strom spadol na deti na prechádzke: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy