Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Opitý majiteľ na otázku ako skončilo jeho auto v plote odpovedal kuriózne: Letecky
Zdielať na

Opitý majiteľ na otázku ako skončilo jeho auto v plote odpovedal kuriózne: Letecky

SPIŠ / Zvláštna nehoda na Spiši. V miestnej osade auto vrazilo do brány plota, k jeho šoférovaniu sa ale nikto nehlási. Policajti síce na mieste našli majiteľa auta, ktorý nafúkal takmer dve promile, on však tvrdí, že za volantom nesedel.

"Si ma videl? Alebo ste ma videli..ne!," vravel na miestne nehody podozrivý majiteľ auta. Policajti pri objasňovaní nehody budú mať množstvo práce. Televízii JOJ majiteľ tvrdil, že jeho auto spadlo rovno z neba. Na otázku ako sa do plota dostalo jeho auto odpovedal svojsky: "Letecky!"

Hoci mal Oliver z udalosti pomerne zábavu, bol ako majiteľ hlavným podozrivým. Keď do osady prišli policajné hliadky, stál opretý o auto. A spočiatku tvrdil, že ani nie je jeho. Nevyhol sa však dychovej skúške. "V rámci preverovania policajti muža podrobili dychovej skúške s pozitívny výsledkom takmer dve promile," informovala policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Teraz niet vinníka, iba poškodených. Oliver tvrdil, že pil neďaleko osady, keď počul náraz išiel sa pozrieť na miesto. A tak objavil svoje auto v plote príbuzných. 

Stopy a dôkazy na mieste zbieral aj policajný technik. Tie by mali pomôcť odhaliť vinníka. Toho okrem policajného obvinenia čakajú aj murárske práce na opravení zničeného majetku. 

"Majiteľ vozidla podal trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla," dodala Mésarová. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnej udalosti: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy