Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tragédia na bratislavskom sídlisku. Podľa informácií TV JOJ sa žena postrelila sama
Zdielať na

Tragédia na bratislavskom sídlisku. Podľa informácií TV JOJ sa žena postrelila sama

BRATISLAVA / V bratislavskej mestskej časti Dúbravka podľahla strelným zraneniam žena. Podľa informácií TV JOJ išlo o samovraždu, ktorou sa rozhodla svoj život ukončiť po rozchode so svojím mužom. Polícia má už prípad v rukách.

V piatok večer došlo v bratislavskej mestskej časti Dúbravka na Koprivnickej ulici k streľbe. "Oznámenie o žene so strelným poranením sme prijali krátko po 19.45 hodine," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Podľa informácií TV JOJ išlo o samovraždu 55- ročnej ženy, ktorá sa rozhodla svoj život ukončiť po rozchode so svojím mužom. Polícia túto informáciu zatiaľ oficiálne nepotvrdila. 

"Žena utrpela fatálne poranenie, ktorému na mieste podľahla, a záchranári jej už nedokázali pomôcť. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska záchranárov.  V prípade bola už nariadená pitva a prebiehajú ďalšie procesné úkony.  "Vyšetrovateľ OR PZ BA IV začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Bližšie okolnosti tohto prípadu sú v súčasnosti predmetom intenzívneho vyšetrovania," dodala Mihalíková. 

Podľa lekárky je čas na naše konanie v afekte veľmi krátky a mnohokrát si ľudia neuvedomia dôsledok svojich činov. "Ten človek môže skôr v tej dramatickej situácii ukázať, že už to chcem skončiť, už mi daj pokoj alebo chce ukázať, že naozaj tá hádka je pre neho priveľa. Naviac môže ten druhý toho partnera povzbudzovať provokovať k tomu, aby sa zabil, lebo ľudia si v tých hádkach vykričia rôzne veci a provokujú sa neuveriteľným spôsobom. Spravidla ľudia neuvažujú nad tým, že môžu aj zomrieť," vyjadrila sa lekárka Danica Caisová. 

Pozrite si reportáž o šokujúcom prípade na bratislavskom sídlisku. Muž mal v byte týrať ženu niekoľko mesiacov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy