Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hromadná zrážka skončila tragédiou. O život prišiel 63-ročný motorkár
Zdielať na

Hromadná zrážka skončila tragédiou. O život prišiel 63-ročný motorkár

TVRDOŠOVCE / Tragická nehoda sa stala na ceste medzi obcami Palárikovo a Tvrdošovce. Pri hromadnej nehode prišiel o život 63-ročný motorkár. Polícia okolnosti nehody vyšetruje.

K tragickej nehode došlo v piatok poobede. Na ceste medzi obcami neďaleko Nových Zámkov sa zrazili dve osobné autá, nákladiak a motorkár. Podľa informácií TV JOJ sú obe posádky áut v poriadku. Motorka, ktorá nechtiac najskôr zavadila o kamión pri predbiehaní iného auta, dostala balans a stala sa neovládateľnou. Na miesto smerovali všetky záchranné zložky.

33 cestujúcich z autobusu, ktorého vodič zastal po nehode ako jeden z prvých, sa vybrali do blízkych Tvrdošoviec, konečnej stanice linky autobusu po vlastných. Muža z motorky začali oživovať aj záchranári ten ale na mieste zraneniam podľahol.  

"Okolnosti tejto tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania polície. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Na miesto policajti prizvali aj znalca z odboru cestnej dopravy. 

K vážnej nehode došlo aj pri Trnave. Autá sa čelne zrazili na mieste, kde je plná čiara:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy