Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodič auta po nehode letel niekoľko metrov. Nik nevie, ako dlho ležal na zemi bez pomoci
Zdielať na

Vodič auta po nehode letel niekoľko metrov. Nik nevie, ako dlho ležal na zemi bez pomoci

SNINA / Vyletel z auta a letel niekoľko metrov, kým dopadol na zem. K desivej nehode došlo neďaleko obce Pichne. Nik nevie ako dlho tam 24-ročný mladík ležal bez pomoci. Všimli si ho vodiči, ktorí tadiaľ prechádzali. Z vozidla tiež odtrhlo bočné dvere. Mladého vodiča museli s otrasom mozgu transportovať do nemocnice.

Vodič prevážal rôzny tovar určený na doručenie. Všetky balíky boli po nehode rozmetané po okolí. Vodiča tiež odhodilo o pár metrov ďalej. "Okoloidúci vodiči mu poskytli prvú pomoc, pravdepodobne vypadol z vozidla," uviedol veliteľ zásahu hasičov v Snine Ervín Škutka.

Zatiaľ nie je jasné ako dlho muž bez pomoci ležal na zemi. Vodiči, ktorí tadiaľto prechádzali ho zbadali okolo pol piatej popoludní. Do príchodu záchranárov mu poskytli prvú pomoc a prikryli ho termofóliou. "Muž pri nehode utrpel otras mozgu a sťažoval sa na bolesti chrbtice," uviedla hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. Zraneného muža záchranári previezli na chirurgické oddelenie do nemocnice v Humennom.

Vodič si podľa ich slov nič z nehody nepamätal. To za akých okolností k nehode došlo, vyšetruje polícia. "Vodič motorového vozidla sa počas jazdy pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla. Bol podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom negatívnym," uviedla policajná hovorkyňa v Prešove Jana Ligdayová.

Škoda na vozidle je približne 3000 eur.

Nehôd na ceste neubúda. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy