Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Hasiči bojujú v Trnave s masívnym požiarom. Mesto odporúča, aby ľudia nevychádzali von
Zdielať na

VIDEO: Hasiči bojujú v Trnave s masívnym požiarom. Mesto odporúča, aby ľudia nevychádzali von

TRNAVA / Desiatky hasičov vyrazili k obrovskému požiaru v Trnave. Ide zrejme o jednu z bývalých skladových priestorov. Podľa informácií TV JOJ sa na miestne nenachádzali žiadni ľudia a nik sa teda nezranil.

Čierny hustý dym sa nesie nad veľkou časťou mesta. Podľa svedkov horí v lokalite bývalej TAZ-ky na Coburgovej ulici. Okolnosti požiaru budú predmetom vyšetrovania. Mesto Trnava zverejnilo upozornenie: “V areáli TAZ horí výrobňa bazénovej chémie, na mieste zasahujú bezpečnostné zložky. Odporúčame pozatvárať okná a zdržať sa pobytu vonku.”

Na mieste zasahuje 60 profesionálnych a dobrovoľných hasičov momentálne. "Po príchode hasičov bola celá hala zachvátená plameňmi a bola v 3. fáze horenia. Hasiči sa snažia požiar dostať pod kontrolu. Na mieste sú profesionáli z Trnavy, Galanty, Piešťan, Dunajskej Stredy a Bratislavy a dobrovoľní hasiči z obcí Voderady, Cífer, Jaslovské Bohunice, Bohdanovce nad Trnavou, Zeleneč a Križovany nad Dudváhom. Pri požiari zasahuje 8 cisterien, 1 výšková technika, 1 ekologický automobil a 1 evakuačný autobus HaZZ. Doposiaľ sa pri udalosti nikto nezranil," informovala hovorkyňa hasičov Zuzana Farkasová. 

Stúpajúci dym je vidno z ďaleka. 

Správu budeme aktualizovať. Na mieste je aj redaktorka KRIMI Silvia Mračnová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy