Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Muž (46) mal vo veľkej rýchlosti naraziť do oprotiidúcej vodičky. Po zrážke z miesta ušiel
Zdielať na

Muž (46) mal vo veľkej rýchlosti naraziť do oprotiidúcej vodičky. Po zrážke z miesta ušiel

KÁLNICA / Neďaleko Nového Mesta nad Váhom sa ráno zrazili dve osobné vozidlá. Zasahovať museli všetky záchranné zložky. Nehodu pravdepodobne zapríčinil vodič, ktorý mal v obci Kálnica vo veľkej rýchlosti predchádzať iné auto. Navyše, po zrážke z miesta ušiel.

Pozeráte sa na následky dopravnej nehody, ktorá sa stala na začiatku obce Kálnica. Podľa svedkov mal vodič novej Mazdy vletieť do dediny vo veľkej rýchlosti, pričom v zákrute mal navyše aj predbiehať. V protismere narazil do osobného vozidla značky Ford, ktoré riadila 53-ročná žena. Náraz bol tak silný, že po ňom utrhlo zadné koleso a s autom sa na ceste stočil. K tomu, aby sa vozidlá zrazili čelne, chýbali doslova centimetre. 

Vodič potom, ako s vozidlom zastavil, z miesta nehody ušiel. Policajti z Nového Mesta nad Váhom ale mali okamžitú informáciu o koho ide a zakrátko ho vypátrali. Následne ho podrobili dychovej skúške na alkohol. 

Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície nafúkal 46-ročný muž z Kálnice takmer 2 promile. To, či alkohol pil pred jazdou alebo až potom, čo ušiel z miesta nehody, bude predmetom znaleckého dokazovania. Dvojčlennú posádku z havarovaného Forda previezli s ľahkými zraneniami do trenčianskej nemocnice. 

V obci pri Sabinove došlo v utorok k tragickej nehode. V aute zahynuli tri kamarátky - kolegyne. Čo presne sa stalo sa dozviete v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy