Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Polícia rieši prípad sexuálneho zneužívania. Muž mal natáčať chlapcov vo veku 10 a 11 rokov
Zdielať na

Polícia rieši prípad sexuálneho zneužívania. Muž mal natáčať chlapcov vo veku 10 a 11 rokov

HUMENNÉ / Otrasný zločin sexuálneho zneužívania vyšetrujú humenskí kriminalisti. Dospelý muž si mal fotografovať a nakrúcať chlapcov počas rôznych neprístojností, na ktoré ich nahováral. Deti mali mať 10 až 11 rokov. Miestni obyvatelia o všetkom vedia, no väčšina odmietla o tom hovoriť.

Všetko sa malo odohrávať v jednej z miestnych osád. Podľa slov obyvateľov boli obeťou dospelého muža dvaja maloletí chlapci údajne vo veku 10 až 11 rokov. Prípad už vyšetrujú humenskí kriminalisti.

"Polícia v uvedenom prípade vykonáva vyšetrovanie vo veci zločinu sexuálne zneužívanie," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Rozprávali sme sa aj s miestnymi obyvateľmi. Tí nám povedali, že o incidente vie celá osada, no nik o tom nechcel hovoriť pred kamerou.

Všetky neprístojnosti, ktoré sa diali si mal muž odfotiť. Miestni dokonca tvrdia, že na internete zverejnil aj video s týmito deťmi. Konkrétnejšie informácie k tomu polícia zatiaľ zverejniť nemôže.

"Z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu prebiehajúcich procesných úkonov bližšie informácie zatiaľ k prípadu nie je možné poskytnúť," dodala Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy