Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Dvaja muži vylúpili v centre Bratislavy obchod s luxusnými hodinkami. Pozrite si zábery z prepadnutia
Zdielať na

VIDEO: Dvaja muži vylúpili v centre Bratislavy obchod s luxusnými hodinkami. Pozrite si zábery z prepadnutia

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave došlo k lúpežnému prepadnutiu v predajni situovanej v jednom z hotelov. Podľa doterajších informácií dvaja doteraz neznámi páchatelia vošli do priestorov predajne, pričom jeden z nich pod hrozbou použitia zbrane prikázal predavačke ľahnúť si na zem.

Bolo okolo pol dvanástej predpoludním. Dvaja maskovaní lupiči so zbraňami v ruke vošli do hotela a následne vtrhli do priestorov predajne s drahými hodinkami. Predavačke jeden z dvojice povedal, aby si ľahla na zem a o nič sa nepokúšala inak ju zastrelia. Tá v strachu o život poslúchla. Druhý medzitým začal kladivom rozbíjať sklenené vitríny, za ktorými sa extrémne drahé hodinky nachádzali. Muži ich postupne nahádzali do čiernej cestovnej tašky.

 Páchatelia následne utiekli na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení. V tom čase sa pred hotelom ale nachádzala aj sprievodkyňa spolu s americkými turistami. Tá celý incident opísala takto. "Mňa recepčná zastavila z tej kongresovej haly - skryte sa lebo je tu ozbrojený muž a mieri pištoľou na ľudí. Tak sme sa skryli," opísala situáciu.  Zároveň jedným dychom dodáva, že mohol to byť jej poslední deň v živote. "Ja som mala ešte v ruke mobil, keby ma on videl, že ja idem s tým mobilom tak 100- percentne by ma zastrelil, že ako volám políciu. Dve minúty a už bolo po všetkom a odišli. Tam bolo plno skla všade," opísala ďalej. 

Výška škody, rovnako ani počet hodiniek ktorí si lupiči z hodinárstva odniesli zatiaľ známe nie je. Po neznámych páchateľoch policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú. "Ako náhle to situácia umožní, poskytneme vám k prípadu bližšie informácie," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Na zamestnankyňu pumpy vytiahol zbraň mladík, ktorý sa rozhodol lúpiť v Ladomerskej Vieske. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy