Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda pri Michalovciach: Muž neprežil náraz do stromu
Zdielať na

Tragická nehoda pri Michalovciach: Muž neprežil náraz do stromu

VÔĽA / Policajti zasahovali pri nehode v obci neďaleko Michaloviec. Muž prešiel do protismeru a následne narazil do stromu. Náraz bol tak silný, že na mieste zomrel.

Na mieste nehody zasahovali dopravní policajti z Michaloviec. Za volantom havarovanej Fabie sedel 52-ročný Michalovčan. Z neznámych príčin zišiel do protismeru a následne vletel do priekopy. "Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky," uviedla policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.  Potom narazil do stromu, čo sa mu stalo osudným. Zraneniam na mieste podľahol. Vozidlo sa po zrážke vznietilo, pričom bezvládne telo vodiča ostalo uväznené vo vnútri. Až do príchodu hasičov sa oheň snažili uhasiť okoloidúci.  "Z dôvodu požiaru sa ku zranenej osobe nemohli dostať záchranári, tak sme vozidlo museli najprv uhasiť a následne sme osobu vybrali z vozidla," informoval Jozef Miša, veliteľ zásahu. 

Po havarovanom aute nebolo na ceste vidieť žiadnu brzdnú dráhu. Ručička tachometra sa v momente nárazu zasekla na 120 kilometrovej rýchlosti. 

"To, či nebohý muž požil pred jazdou alkohol, alebo iné návykové látky bude zisťované pri pitve. Predbežná škoda bola vyčíslená na tri tisíc eur," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Ivanová. Čo osudnému nárazu predchádzalo už vyšetruje polícia. Tá zároveň začala trestné stíhanie pre usmrtenie. Cesta pre nehodu zostala na nejaký čas uzavretá, premávku riadili policajti. 

Tragická nehoda sa stala aj v prvý školský deň pri Galante. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy