Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Rozsiahly požiar pri železničnej trati v Bratislave. Hasiči zasahovali viac ako 9 hodín
Zdielať na

VIDEO: Rozsiahly požiar pri železničnej trati v Bratislave. Hasiči zasahovali viac ako 9 hodín

BRATISLAVA / Takmer 10 hodín zasahovali hasiči pri požiari skládky podvalov, ktorá sa nachádza pri železničnej trati. Požiar vypukol krátko pred polnocou na Staviteľskej ulici. Na mieste sa, našťastie, nenachádzali žiadne osoby. Podľa informácií TV JOJ nie je vylúčené úmyselné podpálenie podvalov.

Neďaleko stanice Východné boli naukladané približne 30 rokov staré drevené podvaly. Tie podľa predbežných informácii z miesta, niekto pravdepodobne v noci podpálil. Na mieste zasahovali hasiči z celej Bratislavy. Snažili sa čo najskôr požiar lokalizovať, aby sa nerozšíril ďalej a nenarobil veľké škody napríklad na odstavených vagónoch. "Zasahovalo tu 25 hasičov a 15 druhov techniky. Ráno sme sa prestriedali, nakoľko požiar už bol lokalizovaný a len ho uhášame," vyjadril sa veliteľ zásahu Marián Gonda. 

Na miesto požiaru prišli vypomôcť aj dobrovoľní hasiči. Roboty bolo dosť ešte aj po desiatich hodinách od ich príchodu. Podľa polície, ktorá bola tiež na mieste, majiteľ podvalov, ktoré mali približne 30 rokov si nebude nárokovať škodu spôsobenú požiarom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy