Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Muži sa snažili roztlačiť policajné auto, potom ho poliali alkoholom
Zdielať na

VIDEO: Muži sa snažili roztlačiť policajné auto, potom ho poliali alkoholom

PARDUBICE / Veľkú dávku drzosti preukázali dvaja muži v Pardubiciach. Najskôr mali konflikty s miestnymi bezdomovcami a potom sa pustili aj do policajnej hliadky. Veci zašli až tak ďaleko, že skončili na kapote policajného auta.

"Policajti boli vyslaní na miesto, kde malo dochádzať k fyzickému napadnutiu bezdomovca," informovala hovorkyňa polície Dita Holečková. Keď polícia bezdomovca vypočula, uvidela pri služobnom aute dvojicu mužov, ktorí zodpovedali presne popisu mužov, ktorí ich predtým slovne aj fyzicky napadli. Muži si auto fotili a skúšali ho roztlačiť, dokonca ho poliali fľašou alkoholu. Začala sa tak policajná naháňačka, ktorá skončila zatknutím oboch. 

"Na mieste ho zadržal a následne ho pripútal k lampe verejného osvetlenia. To urobil z toho dôvodu, aby mohol dobehnúť aj toho druhého," vysvetlila policajná hovorkyňa. Pri tom ako jedného z mužov policajt zatýkal, vypočul si spŕšku nadávok a urážok. 

"Mladší z mužov si vypočul obvinenie z nebezpečného vyhrážania sa, výtržníctva a ublíženia na zdraví, za čo mu hrozí trest odňatia slobody v dĺžke 3 rokov. Druhý muž si vypočul obvinenie z nebezpečného vyhrážania sa ," dodala Holečková.

Obaja muži boli podľa polície opití. Dychová skúška u jedného z nich ukázala 2,5 promile, druhý muž fúkať odmietol. Obom teraz hrozí rok vo väzení a opletačky s priestupkovou komisiou. 

Pozrite si reportáž o kurióznom prípade, ktorý sa odohral v pekárni. Zlodej tam prišiel totiž opitý:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy