Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zvýšený počet hliadok v meste a množstvo bezpečnostných opatrení. Tehelné pole hostí zápas Európskej ligy UEFA
Zdielať na

Zvýšený počet hliadok v meste a množstvo bezpečnostných opatrení. Tehelné pole hostí zápas Európskej ligy UEFA

BRATISLAVA / V súvislosti s futbalovým zápasom Európskej ligy UEFA medzi bratislavským Slovanom a PAOK Solún bude polícia dohliadať na bezpečnosť v hlavnom meste. Hrať sa bude na Tehelnom poli.

Už od stredy sa nachádza v uliciach Starého mesta zvýšený počet poriadkových policajtov. Na štvrtkový zápas sú plánované ďalšie bezpečnostné opatrenia. Vzhľadom k tomu, že ide o rizikové podujatie, bude v uliciach posilnený počet dopravných i kriminálnych policajtov.

V súvislosti s futbalovým zápasom môže dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam. "Tie sa budú týkať predovšetkým okolia štadióna a to Bajkalskej, Trnavskej a Vajnorskej ulice od 17.00 hod, ale aj na trase presunu gréckych fanúšikov z centra mesta cez Krížnu ulicu," informuje hovorkyňa KR PZ Bratislava Lucia Mihalíková. 

Situáciu v bezprostrednej blízkosti štadióna, ale aj v jeho širšom okolí, bude polícia pred, počas a po ukončení zápasu monitorovať a podľa jej vývoja bude i operatívne reagovať. 

Českí turisti strávili noc v policajnej cele na Ukrajine. Zablúdili tak nešťastne, že nelegálne prekročili štátnu hranicu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy